Fotograf med speciale i billeder og film til erhvervslivet

Jeg skyder billeder og film, der styrker virksomheders visuelle profil.
Billeder og film kaprer modtagerens opmærksomhed og sikrer, at dit budskab står knivskarpt.

Mit navn er Claus Lillevang. Jeg er fotograf med base i Odense.

Jeg har været fotograf siden 2009, hvor jeg har hjulpet danske og internationale virksomheder med at styrke deres visuelle profil og udtryk gennem billeder og film.

Men før jeg blev fotograf, var jeg 11 år i forsvaret. Forsvaret lærte mig meget og har været med til at gøre mig til den, jeg er i dag – grundig, ihærdig og arbejdsom.

Jeg kickstartede efterfølgende min karriere, som fotograf med en 2-årig fotografuddannelse.

Det er de små nuancer, der gør forskellen

Jeg arbejder detaljeorienteret med at finde den gode historie. Den historie, der adskiller dig fra dine konkurrenter. Den historie, der udtrykker professionalisme. Et professionelt udtryk er nogle gange tidløst og andre gange blot et øjebliksbillede.

Jeg ser ofte, at virksomheder ikke udnytter de mange muligheder, der ligger i at formidle historier gennem billeder og film. Det handler om at skabe relationer, fortælle den gode historie – og det er lige præcis dér, hvor billeder og film er kommunikativt krydderi for målgruppen og modtageren.

Min erfaring, kombineret med min kreative, professionelle sans for at skabe et unikt visuelt udtryk, giver mig et godt udgangspunkt for at løfte virksomheders kommunikative profil til det næste niveau.

Et stærkt team

Jeg imødekommer både små og store opgaver. Jeg har, hvis nødvendigt, et solidt team af specialister i ryggen, der hver især har sin spidskompetence. Det er fx speak, musik, lydeffekter, tekstforfatning, animationer, filmeffekter og redigering. Jeg håndterer derfor de mest krævende opgaver – vi bidrager hver især til den kreative proces, hvor vi udarbejder gennemtænkte, unikke løsninger med fokus på æstetik og budskab.

Et typisk samarbejde

En god relation er afgørende for et godt resultat. Jeg engagerer mig altid professionelt, men også personligt. For mig handler ethvert samarbejde om at skabe værdi og forbedringer. Det er i al sin enkelhed min ambition, men det forpligter. Jeg udfordrer, men jeg lytter også. Det ses fx gennem mit langvarige samarbejde med Region Midt og Scandlines, hvor jeg hyppigt bruges, når der skal skydes billeder og film.

Image

Billeder og film til erhverv

  • Billeder og film af domicil og events
  • Portrætter af ledelse og medarbejdere
  • Reklame- og PR-film
  • Storytelling – identitet / cases / events
  • Corporate identitet i billeder og film
  • Skarpe film til de sociale medier
  • Salgs- og præsentationsmateriale
  • Undervisning i foto- og filmoptagelser
  • Undervisning i billede- og filmredigering
  • Opbygning af fotostudie til virksomheder