Professionel bryllupsfotograf i Odense

Bryllupsbilleder og film i mere end 10 år.

Som fotograf ved jeg, at et bryllup er en enestående begivenhed – på alle måder. Det er en dag, I vil mindes hele jeres liv. Nogle af øjeblikkene fra den store dag vil I altid huske, andre af øjeblikkene vil blive husket gennem billederne.

Når du bruger en professionel bryllupsfotograf, får du en masse fordele:

  • Du sikrer, at I får nogle skarpe og smukke billeder. Billeder som I vil nyde at kigge på igen og igen årene efter brylluppet.
  • Du sikrer også, at onkel Poul ikke skal opleve brylluppet gennem en linse, men at alle gæsterne kan være en del af festen og nyde jeres store dag sammen med jer.
  • Du undgår den ærgerlige situation, at lige netop dét billede, hvor I begge tager jer bedst ud, bliver ødelagt af en forkert indstillet zoom eller af en alt for skæv vinkel. Eller endnu værre: At der bare ikke er ét eneste godt billede af jer.

Hvorfor bruge mig som bryllupsfotograf?

  • Få traditionelle billeder eller billeder med en kreativ og skæv vinkel – I bestemmer.
  • I får udleveret alle bryllupsbillederne digitalt i højeste opløsning, uden vandmærke og til frit brug.
  • Vi foretager en grunding forventningsafstemning inden den store dag: Hvor lang tid vil I sætte af til fotografen – er det fx to timers udendørs fotografering af brudeparret eller skal fotografen være med hele dagen?
  • Billederne leveres naturligvis både i farve og sort/hvid.
Kontakt mig

Bryllupsfotograf

Utrolig behagelig og professionel fotografering

Claus har blik for det gode billede og de rigtige rammer.
Vi har af et par omgange benyttet Claus til fotografering af familie og senest som vores bryllupsbryllup. Altid ender det ud i utrolig flotte og gode billeder.
Han vil få de bedste anbefalinger med herfra.”

Randi Nielsen, Odense

Professionel bryllupsfotograf

“Vi havde Claus som bryllupsfotograf i forbindelse med vores bryllup, hvor han formåede at tage nogle fantastiske billeder, og fange mange gode øjeblikke og fine detaljer. Alt dette uden at vi bemærkede hans tilstedeværelse. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores billeder og måden hvorpå Claus har håndteret det hele.

God og hurtig kommunikation, der har været styr på alt lige fra start, så vi kunne slappe helt af på vores store dag.
Claus er utrolig behagelig og professionel, vi vil klart anbefale ham, og ligeså gerne bruge ham selv igen.”

Louise Lillesø Buhl, Odense

Professionel, kreativ og hurtig proces

“Vi har brugt Claus som fotograf, hvilket viste sig at være det helt rigtige valg. Claus formåede at få det bedste frem på alle billeder, igennem gode idéer, og fantastisk redigering. Billederne bærer præg af et særlig kreativt input, som vi kan takke Claus for. Processen var hurtig og der gik kun en enkelt uge inden vi havde vores billeder redigeret og klar til brug. Vi kan klart anbefale Claus som bryllupsfotograf.” 

Jeppe Bierregaard Mejrup, Århus

Læs flere gode bryllupsanbefalinger her, og kontakt mig endelig hvis vi skal tage en snak om jeres bryllup.