Dronefotograf
Dronefilm & Dronebilleder

Dronefotograf i Odense

Flotte dronebilleder & dronefilm

Som dronefotograf sikre jeg Wow-effekten, som ikke er til at tage fejl af. Dronebilleder og video er fascinerende. Det sætter bygninger, begivenheder og byer i et andet perspektiv. Det giver en helt anden oplevelse, når virksomhedens domicil smukt er fotograferet eller filmet fra luften, når koncerten eller den store sportsbegivenhed bliver “skudt” oppefra, eller når udviklingen i store anlægsarbejder bliver skildret fra en drone.

Så er du arrangør af en event, en konference, en sportsbegivenhed, eller ønsker du at få taget dronebilleder eller dronefilm af dine bygningsværker, din virksomhed eller en turistattraktion, så vil jeg gerne rådgive dig om mulighederne. Netop rådgivningen er alfa omega i forhold til dronebilleder, for mulighederne for spændende, smukke billeder er nærmest uendelige.

Som med alle andre opgaver leveres mine dronebilleder redigeret, digitalt og i højeste opløsning.

Videoproduktion - Dronefotograf og filmfotograf for Saveus P3 Guld
Afspil video om Dronefotograf og filmfotograf for Saveus P3 Guld
Som dronefotograf har jeg løst opgaver i Danmark, Kina, Norge, Grønland, samt Tyskland. Både for nationale og internationale virksomheder. Bliv inspireret af mine billederfilm, samt cases.
Jeg har blandt andet leveret dronebilleder og dronefilm til: Scandlines, Uhrenholt, DR, Forsvaret, TV2, Patient Sky, Kom ud, Odense Streetfood, Fyens service udlejning, Alex Andersen, Natex of Scandinavian, Schou Company, Energi Fyn, CORE CPH, Exodraft m.f

Droneoptagelser til alle behov

Droneoptagelser skaber blikfang. Det er ingen hemmelighed, at droneshots er en af de største trends lige nu inden for marketing. Verden set oppefra er noget, der tidligere var svært vanskeligt at realisere, fordi det krævede en formue at leje luftfartøj, pilot, fotograf og ikke mindst gjaldt det også om held.
I dag findes der dronefotografer, der styrer dronerne med præcis hånd og kan fange præcis de vinkler, som du ønsker, og som øjet fascineres af. Dronebilleder og dronefilm kan skabe nyt liv til branding og få seeren helt tæt på – eller helt oppe at flyve.

Som dronepilot er jeg præcis, struktureret og har en rolig hånd. Jeg er disciplineret og har em æstetiske sans for detaljen i mit arbejde som professionel erhvervsfotograf og kameramand.

Som dronefotograf skaber jeg dronefilm og dronebilleder til at optimere din markedsføring – og giver bogstaveligt en helt ny vinkel til dit brand. Jeg løser opgaver både for store og små virksomheder, og har store mediekoncerner som DR, TV2 og Ekstra Bladet på min reference liste.

01: MARKEDSFØRING MED DRONE

Brug dronebilleder- eller video til at tilføje noget ekstra til din brandingfilm, til at krydre dine sociale medier med moderne æstetik eller for at præsentere din virksomheds domicil. “Jeg har skud P3 Guld med SAVEUS, jeg har skudt dronefilm og dronebilleder i Kina, LaSanta på Lanzarote, Fulgt en stor ekspedition i Grønland, fotograferet et hav af domiciler”

02: TEKNISKE DRONEOPTAGELSER

Lad seeren komme helt tæt på høje bygninger, skibe, vindmøller, landskaber, natur og arkitektur. Dronen kan flyve henover vanskelige ruter, og med sin fart og sin størrelse er det ikke bare et perfekt redskab til billeder, men også for at inspicere bygningsværker, tage og veje, hjælpe med at opmåle veje og tegne kort.

03: EVENTS MED DRONE

Gør livestreamingen lidt sjovere til dit næste arrangement! Storskærmen bliver mere fascinerende, når billederne fra koncerten, festivalen, sportskampen eller noget helt fjerde bliver optaget fra fugleperspektiv – eller helt tæt på.

Udover at fungere som et kreativt medium, kan dronerne også anvendes som en del af festen – for eksempel ved at udstyre dem med lys og lave et lysshow eller til at smide balloner eller konfetti ud fra. Giv dine gæster eller deltagere en uforglemmelig oplevelse til næste event.

Skal du bruge en dronefotograf?

Ønsker du at optimere din markedsføring, eller give nyt liv til livestreaming af dit næste event? Uanset hvad dit behov er, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan dronefilm og dronebilleder kan bruges til at opfylde dine behov. Som dronefotograf har jeg lavet alt fra reklame, kortlægning, inspektion, sikkerhed, video og meget, meget mere.

Skriv en mail eller ring på +45 51 20 97 58 hvis du har spørgsmål til dronefotografering

Dronefotografering i Odense - Dronefotograf

En dronefotograf er en fotograf, som bruger en drone til at tage billeder eller video med fra luften.

Dronefotografering kan være en spændende måde at få unikke og udfordrende skud på, og det kan være særligt nyttigt i situationer. Som dronefotograf bruger jeg ofte disse klip som et kreativt krydderi i mine videoproduktioner.
Der er nogle ting, du kan overveje, når du søger efter en dronefotograf:

Se mine film og videoproduktioner

  • Droneerfaring: Har dronefotografen erfaring med at tage billeder eller video fra luften, eller har han blot købt en drone, men ikke ikke forståelse for at bruge dronen kreativt?

  • Kvalifikationer: Har dronefotografen de nødvendige kvalifikationer og tilladelser til at flyve en drone professionelt? Det er vigtigt at sørge for, at dronefotografen overholder alle gældende love og regulativer vedrørende droneflyvning. Jeg er uddannet dronepilot, har dronebevis, samt undervist på droneuddannelsen.

  • Portfolio: Har dronefotografen et portfolio, du kan se? Det er vigtigt at se nogle eksempler på dronefotografens arbejde, så du kan få en fornemmelse af stil, kvalitet og kreativitet.

  • Pris på dronefotografering: Hos mig koster dronefotografering ikke ekstra. Jeg tilbyder dette som en del af mit arbejde. Ved større optagelser vil der planlægningstimer oven i, lige som med alle andre billed og videoopgaver.
Scroll to Top