Dronefotograf i Odense

Flotte dronebilleder og film fra 100 meters højde

Som dronefotograf sikre jeg Wow-effekten, som ikke er til at tage fejl af. Dronebilleder og video er fascinerende. Det sætter bygninger, begivenheder og byer i et andet perspektiv. Det giver en helt anden oplevelse, når virksomhedens domicil smukt er fotograferet eller filmet fra luften, når koncerten eller den store sportsbegivenhed bliver “skudt” oppefra, eller når udviklingen i store anlægsarbejder bliver skildret fra en drone.

Så er du arrangør af en event, en konference, en sportsbegivenhed, eller ønsker du at få taget dronebilleder eller dronefilm af dine bygningsværker, din virksomhed eller en turistattraktion, så vil jeg gerne rådgive dig om mulighederne. Netop rådgivningen er alfa omega i forhold til dronebilleder, for mulighederne for spændende, smukke billeder er nærmest uendelige.

Som med alle andre opgaver leveres mine dronebilleder redigeret, digitalt og i højeste opløsning.

Kontakt mig
Jeg har produceret åbningsfilmen til DR P3 Guld med SAVEUS
Dronefotograf | Dronebilleder over Odense By Night

Godkendt dronepilot i Odense

Jeg har siden januar 2016 været godkendt dronepilot. Det vil sige at jeg må flyve og operere i bebyggede områder. Det bestyder også at jeg har styr på de gældende droneregler, jeg har mine forsikringer på plads og jeg kan vejlede dig i de mange muligeheder, som ligger i droneoptagelser.

Som dronefotograf har jeg løst opgaver i Danmark, Kina, Norge, Grønland, samt Tyskland. Både for nationale og internationale virksomheder.

Jeg har blandt andet leveret dronebilleder og dronefilm til:

Scandlines, DR, Uhrenholt, TV2, Forsvaret, Patient Sky, Kom ud, Storms Pakhus, FSU, Alex Andersen, Natex, Schou Company, Adinmotion, Energi Fyn, Exodraft m.f

Se alle mine film og foto cases her:

Video til Sociale Medier
Film til Forsvaret