Erhvervsfotograf - Filmfotograf i Odense - Claus Lillevang

Som erhvervsfotograf tilgår jeg mit fag med en passion for arbejdet med mennesker krydret med al den uforudsigelighed, der er i spil, når en produktion skal skydes. Uforudsigelighed, som skal håndteres. Det betyder –

 • at jeg gerne løber statister ned i 11. time.
 • at jeg gerne bygger location op og ændrer dine omgivelser for at skabe det helt rigtige miljø.
 • og at jeg gerne lægger mig ned på maven i en vandpyt for at få det helt rigtige skud.

Erhvervsfotograf Claus Lillevang

– Speciale i billeder og film

Som erhvervsfotograf ser jeg mennesker, som de ér. Uanset om vi skaber billeder eller film, er mennesker omdrejningspunktet for den visuelle formidling, der handler om at styrke din virksomheds profil og vise hvem, du er. Giv lyd, så tager vi en snak om din produktion.

Samarbejdet med dig step-by-step

Jeg er erhvervsfotograf og har en 2-årig uddannelse og 10 år bag kameraet med mig i rygsækken – professionelt kommer jeg imidlertid fra en lidt anden verden end de fleste fotografer. Min fortid tilhører Forsvaret, hvor jeg fungerer som Oversergent i mere end 10 år. Og min tid i Forsvaret afspejler bestemt min måde at arbejde på.

I ethvert samarbejde lægger jeg stor vægt på, at du får et fleksibelt produkt og en fleksibel og løsningsorienteret fotograf. Og med løsningsorienteret mener jeg, at jeg ikke skal holdes i hånden. Som erhvervsfotograf tilgår ikke mit fag med en kunstnerisk passion for at indfange et unikt øjebliksbillede på en produktion, hvor hele opsætningen spiller fejlfrit.

”Jeg kan fotografere alle steder, men resultatet bliver ikke godt alle steder!
Det er derfor afgørende for resultatet og for vores samarbejde, at jeg belyser alle udfordringer og overvejelser, før vi påbegynder optagelserne."

Før optagelse:

I vores samtale før fotograferingen eller filmoptagelsen spørger jeg altid ind til, hvilke billeder eller film, du godt kan lide og hvilken stil, du gerne ser gengivet i dit materiale. På den måde får jeg et godt indtryk af –

 • hvilken sammenhæng billederne skal indgå i.
 • hvilket lys, jeg skal sætte.
 • hvordan baggrunden skal være.
 • hvilken vinkel, der er i spil.
 • om du foretrækker helfigur, halvfigur eller close-up.
 • farve eller sort/hvid.

Alt sammen med det for øje, at du får en løsning, du både kan genkende dig selv og din virksomhed i.

Klar dialog og god forberedelse er altafgørende!

Som en del af præproduktionen er det særlig vigtigt at få afklaret, hvilken sammenhæng det færdige materiale skal bruges i. Det er vigtigt i forhold til valg af location og den efterfølgende redigering.

Hvis du ønsker det, finder jeg altid gerne en passende location på baggrund af dit brief eller indretter et studie i virksomheden, MEN du får det ikke altid, som du i første omgang gerne vil have det!

Har du selv et ønske til location og kan jeg se, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre at udføre opgaven, så du får et godt resultat, er det en vigtig del af mit arbejde at gøre dig opmærksom på udfordringerne og samtidigt rådgive dig i, hvordan vi eventuelt løser opgaven.

Videofotograf - Videoproduktion - Videomarkedsføring

Ved droneoptagelser er det eksempelvis virkelig vigtigt at vind- og vejrforhold bliver taget seriøst og analyseret i dagene op til optagelse. Som eksempel er det umuligt at filme med drone på toppen af en 30 meter høj silo i blæsevejr – jeg holder dig derfor altid løbende informeret om risikoen for en aflysning og ny booking, når vi arbejder med drone.

Under optagelser:

Under selve produktionen gør jeg meget ud af at vise dig billederne løbende, så du ser hvilket resultat, du kan forvente at få – en måde at inddrage dig på for at opnå en anerkendelse eller korrektion af den retning, vi arbejde i.

Jeg hjælper virksomheder med at opnår større synlighed og styrke deres visuelle profil gennem billeder og film – og jeg hjælper også gerne dig! Giv lyd, så tager vi en snak om din produktion.
Billeder og film til erhvervslivet
 • Billeder og film af domicil og events.
 • Portrætter af ledelse og medarbejdere.
 • Reklame- og PR-film
 • Storytelling – identitet / cases / events.
 • Corporate identitet i billeder og film.
 • Skarpe film til de sociale medier
 • .Salgs- og præsentationsmateriale.
 • Undervisning i foto- og filmoptagelser.
 • Undervisning i billede- og filmredigering.
 • Opbygning af fotostudie til virksomheder
Et stærkt team

Jeg løser store som små opgaver og har et solidt team af specialister i ryggen, når der er brug for alt fra speak, musik, lydeffekter, tekstforfatning, animationer, filmeffekter til redigering. Jeg håndterer derfor de mest krævende videoproduktioner, hvor vi i samarbejde med dig bidrager til samtlige facetter af den kreative proces.

Scroll to Top