Corporate film til MASH

Ocean Eleven inspireret film

Siden 2017 har jeg sammen med min partner in crime, klipper og art director, Sebastian Kerdil, løst filmopgaver for Copenhagen Concepts, som blandet andet står bag MASH restauranterne og Bistro Sommelier.

Det blev til 3 korte film, der skulle præsenterer de 3 hoveder, som dagligt styrer slagets gang på MASH Odense. The Chef, The Host og The Bartender. En corporate film for hele kæden, samt en film til Bistro Sommelier i Düsseldorf i Tyskland.

Afspil video om Videoproduktion MASH

Det siger MASH om videoproduktionerne:

Copenhagen Concepts har haft fornøjelsen af at starte et samarbejde op med skerdil og fotograf Claus Lillevang gennem det sidste år. Opgaverne har været forskellige men udførelsen var den samme, TIDEN og KVALITETEN var NØGLEN.

Tilgangen til opgaverne er både analyserende og innovative, nye vinkler findes så der hele vejen, arbejdes proaktivt mod et mere effektivt forløb. Begge leverandører skerdil og fotograf Claus Lillevang bidrager til enhver tid positivt til et godt arbejdsmiljø mesteren har altid et smil på læben. Det er ikke alle og især os der forstå sig på video og film, men kommunikationen mellem parterne er så afgørende at vi følte os sikre og trygge i det arbejde de udførte.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og håber på et langt samarbejde med både Sebastian Kerdil og fotograf Claus Lillevang.

Mikkel Glahn
Partner & Marketing Manager
Copenhagen Concepts

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Scroll to Top