Projekbeskrivelse

Video til DR P3 GULD

Da jeg blev kontakte af produktions selvskabet bare DR P3 Guld og spurgt om jeg ville stå for optagelserne til åbningssenen med SAVEUS, var jeg ikke lang tid om at sig ja. Jeg elsker der musik og jeg syntes at de havde en fed ide til showet.

Det hele gik ud på at Martin (Forsangeren) skulle stå på toppen af en silo og synge. Der skulle filmes  håndholdt på toppen af siloen, samt flyves med drone rundt om Martin. Udover at står for optagelserne var min faste klipper Sebastian Kerdil også med. Sebastian stod for postproduktionen.

Udtalelse

Som produktionsselskab baseret i København var det en gave at finde et lokalt team, som kunne løfte en opgave med location i Odense.

Claus Lillevang og Sebastian Skerdil producerede en efp for os, hvor de varetog både locationscouting, indhentning af diverse tilladelser, udstyr, drone- og håndholdte optagelser, redigering, grafik og grade.

De sparrerede professionelt med os om gennem hele processen, samt leverede et godt produkt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet

Mette Bach
Produktionsleder
Monday Production