Projekbeskrivelse

Filmproduktion til Fonden for Entreprenørskab

Siden 2014 har jeg stået billeder og filmproduktion for Fonden for Entreprenørskab. “Fonden” står bland andet bag Danish Entrepreneurship Award, denne afholdes en gang om året, og jeg har skudt billeder og film til denne siden 2016.
I 2018 havde de brug for et større setup, hvor der var behov for flere fotografer. Jeg har i den forbindelse stået for booking, planlægning samt afvikling af andre freelance fotografer, fra mit netværk, samt stået for filmproduktionen.

Fonden havde et stort ønske om at få klippet interviews under selve Awaden. Disse skulle bruges på sociale medier stort set, som de var optaget.
Derfor tog jeg min tætte samarbejdes partnere, Sebastian Kerdil, med på opgaven. Sebastian er en troldmand når det kommer til redigering, color correction og animationer på film. Sebastians opgave var at redigere interviews, samt producere slideshow til storskærmene “on the fly” på dagen og klippe en stemningsfilm sammen efterfølgende.

Top professionelle og kreative filmfolk

Claus Lillevang og Sebastian Kerdil hjalp os med filmproduktion ved Danish Entrepreneurship Award 2017.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Claus og Sebastian. De er velforberedte, engagerede og tager selvstændigt initiativ – en egenskab som er højt værdsat, når man kører et event med 7000 deltagere.

Vi fik lavet videooptagelser og -interviews på dagen og desuden klippet små film, som vi kunne bruge på sociale medier i løbet af dagen og efterfølgende en samlet stemningsfilm fra dagen. Nogle interviews var aftalt på forhånd, mens andre blev lavet spontant på dagen ved at finde nogle børn og unge, som var skarpe og ville fungere godt til interview.

Både Claus og Sebastian har været yderst professionelle at arbejde sammen med, kvaliteten af optagelser og redigering har været i top, og jeg giver dem derfor mine varmeste anbefalinger.

Berit Bader Lemming
Presseansvarlig
Fonden for Entreprenørskab.