Projekbeskrivelse

Billeder og film til Natex
– optagelser i Kina og Bangladesh

Siden 2014 har jeg løst forskellige opgaver for Natex of Scandinavian. Både profesionelle portrætter til hjemmesiden, situationsbilleder fra kontoret i Danmark. Samarbejdet har også budt på opgaveløsning i form at billeder og film på fabrikkerne i Kina og Bangladesh.

Udtalelse

Fleksibel og fuld af nye idéer

Samarbejdet med Claus er så nemt, fordi han altid er fleksibel, og får tingene til at lykkes. Han hjælper også ofte med idéer til vores kommunikation, fordi han kender virksomheden så godt. Samtidig er han rar og sjov at omgås. Og det gør jo bare alt nemmere.

Hvis jeg står med en hasteopgave, kan Claus løse den nemt og hurtigt. Samtidig har han også altid et forslag til en bedre måde at løse opgaven på, for han vil gerne have, at tingene er gjort ordentlig. Han guider os ofte godt igennem noget, vi ikke selv ved så meget om.

Her bruger vi Claus til alt, vi kan, og han er en fast ekstern samarbejdspartner. Det er kun blevet bedre med tiden, for han kender virksomheden og vores ønsker til stil og standard. Derfor kan han altid ramme det, vi har brug for.

Claus er altid fuld af gode idéer, som da han filmede vores fabriker i Kina og Bangladesh. Resultatet var meget professionel. Claus får os til at føle, at vi virkelig er med på beatet i vores visuelle kommunikation.

Det bedste ved samarbejdet er Claus’ fleksibilitet. Han er altid meget tålmodig. Også når jeg ændrer mening og pludselig ønsker noget nyt eller andet, end det jeg først havde bedt om. Generelt er Claus enormt kreativ og kan se alt på en anden måde, end vi selv kan.

Marianne Kristensen
Natex Of Scandinavia