Projekbeskrivelse

Billeder og konferencefilm til Region Midtjylland

Rådgivning ud over rammen

Claus sætter sig ikke kun ind i, hvad jeg har brug for. Han udfordrer mig også. Det er ofte, han rådgiver mig til en anden løsning, end jeg har bedt om. Ikke fordi han selv vil have mere ud af det, men fordi han ved, hvordan resultatet bliver bedst. Jeg stoler på hans professionelle råd, for det viser sig, at han har ret.

For mig er det trygt at have en samarbejdspartner, der selv har et godt netværk af samarbejdspartnere. Claus kender sine spidskompetencer og ved også, hvornår han skal hive andre med ind på opgaver. Han tager for eksempel gode optagelser med drone men ved også, hvornår det kræver et fly.

Det vigtigste er, at Claus er god til at lytte og forstå, hvad vi har brug for her. Det er især det, der gør ham til en vellidt samarbejdspartner. Men resultatet tæller selvfølgelig! Han er utrolig god til at levendegøre billeder – både stillfotos og video. Han er også god til at gennemføre og få små interviews med i film fra events.

Flere gange har Claus overrasket mig med sin evne til at levendegøre. Dokumentation af en konference er for eksempel sjældent spændende at se på, men Claus formår at skabe film, der får beskuerne til at ønske, de havde deltaget. Det er fordi, han både fanger den dynamik, der er på dagen, og få det rigtigt sat sammen”.

Per Bo Andersen
HR manager
Region Midtjylland