Projekbeskrivelse

Billeder til Region Syd - Foto af Claus Lillevang

Fotografering hos Region Syddanmark

– Portrætter med autentisk corporate branding

Region Syddanmark har fået udarbejdet et omfattende billedkatalog, med situationsbilleder og portrætter. Billederne skal bruges til anvendelse i deres rekruttering af nye medarbejdere inden for en lang række fagområder. Det er blevet til mere end 400 billeder af arbejdssituationer og portrætter af fagpersoner.

Portrætfotograferingen:

Region Syddanmark kontaktede mig, fordi de havde behov for en række billeder af forskellige faggrupper. Billeder som de kunne bruge til blandt andet jobannoncer nu og i fremtiden. Det var vigtigt, at billederne var ensartet i stil og udtryk.

Denne fotografering krævede lang tid at planlægger og ikke mindst at udføre. De fleste billeder skulle nemlig tages på forskellige afdelinger i regionen som blandt andet bosteder, sygehuse, institutioner, ambulancestationer og kontoer.

Jeg fik frie hænder fra visuelt udtryk til tilrettelæggelse; herunder at booke modeller. Det var mit eget ønske at bruge fagpersonale, så lægen på billedet er læge og  bioanalytikeren er bioanalytiker i så stort et omfang som muligt.

I alt endte jeg med at bruge 18 modeller til denne fotografering, med størstedel var ansat personale, til at skabe de 400 billeder til Region Syddanmark. Corporate branding er mest troværdigt, hvis det er autentisk, så det stræber jeg mod, så længe jeg kan sikre et flot resultat. Se flere af mine cases.

Situationsbilleder til Region Syddanmark

Udtalelse fra Region Syddanmark:

Vi har brugt Claus Lillevang til opgaven med at tage billeder til vores jobannoncer og rekrutteringsmateriale generelt. Claus fangede hurtigt vores ide, og han bidrog selv med konstruktive input undervejs og leverede rigtig gode billeder til den aftalte tid og pris. Claus er professionel, nem og behagelig at omgås, og modellerne virker afslappede. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Claus, og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde.

Hanne Graae
Rekrutteringskonsulent
Region Syddanmark