Vil du sende LIVE fra din virksomhed? Sådan skaber du værdi for dine kunder, når I ikke er sammen

Din virksomhed har en Brand-strategi. I har en plan for, hvordan I arbejder med den samlede kommunikation hele vejen rundt om virksomheden. Måske har I endda også en design-manual, så du præcist ved, hvordan du bruger farver, typografi, logo, billeder og film i jeres visuelle del af kommunikationen?

Gør som Randers Regnskov

Måske leger du nu med tanken om, at I bør kaste jer ud i at producere LIVE-udsendelser, fordi du har set, hvordan en attraktion og virksomhed som Randers Regnskov kommer langt tættere på sine kunder og gæster ved netop at nytænke den måde, de skaber dialog og synlighed på igennem online undervisning?
– Hvor én LIVE-streaming på 45 minutter gav mere end 10.000 likes, 800 delinger og 312.000 visninger …

Og måske tænker du, at sådan en LIVE-produktion må være ekstremt dyr, hvis du gerne vil have professionel hjælp til at sikre, at du får et lækkert udtryk, der arbejder for dit brand og din virksomhed?

Kontakt mig
Kontakt mig

Hvornår er det så en fordel at sende LIVE fra din virksomhed?

Det er en fordel at sende LIVE i situationer, hvor det ikke er muligt, at I mødes fysisk:

Konferencer

Ved konferencer eller seminarer, hvor du ikke kan samle samtlige afdelinger i virksomheden, fordi I er placeret på forskellige lokationer rundt om i verdenen. Her vil dine foredragsholdere være på online, som var I ansigt-til-ansigt, og du vil have samme muligheder for at stille spørgsmål og interagere med dem og din kolleger under hele forløbet. Samt at se præsentationen på din skærm, fordi foredragsholders computer er koblet op til udstyret.

Undervisning af børn

Det er også en fordel at sende LIVE i situationer, hvor du flytter din undervisning eller dit oplæg ud af klasseværelset og ind i et online forum – hvor du som formidler for eksempel inviterer alle børn med backstage – I skole med Odense ZOO – via LIVE-undervisning.

Uddannelse

Det er også en fordel at sende LIVE i forbindelse med uddannelse eller videreuddannelse af dine medarbejdere på lokationer, hvor alle ikke kan være med – eventuelt af sikkerhedsmæssige årsager. F.eks. fra nacellen på en kæmpe-vindmølle eller andre industrielle faciliteter med begrænset adgang. Igen med fokus på dialogen, fordi dine medarbejdere eller kursister har mulighed for at stille spørgsmål og tale med underviseren undervejs.

Du sender LIVE og får en færdigklippet film – UDEN at det koster dig ekstra

Det er ingen hemmelighed, at din produktion bliver en smule dyrere, når jeg er med, end hvis du vælger at bruge din SmartPhone som kamera til at sende LIVE.

Omvendt sikrer jeg –

  • at du får en professionel LIVE-udsendelse med vekselvirkninger mellem det antal kameravinkler, du ønsker.
  • at du får udsendelsen som en færdigklippet film, du kan bruge på hjemmesiden og dele på jeres sociale medier som LinkedIn, Facebook, YouTube eller Vimeo.

Hvad får du ud af at sende LIVE?

  • Du får mulighed for at mødes med dine kunder, medarbejdere eller gæster på en måde, der inviterer til dialog, fordi alle kan stille spørgsmål undervejs. En mulighed du ikke har ved brug af almindelig film.
  • Du får mulighed for at tale med potentielle kunder, der ser med, men som endnu ikke har købt ind i din butik.
  • Du får mulighed for at skabe øget opmærksomhed til din virksomhed og til dit brand ved at skabe værdi for dine seere.
  • Du får mulighed for at etablere dig som formidler af et indhold, dit publikum kan bruge i deres arbejde med det samme. Og din status som ekspert bliver slået fast med 7-tommer-søm – igen fordi dine seere får rig mulighed for at stille spørgsmål, du kan gå i dybden med undervejs.

Du får mulighed for at øge andres og dit eget netværk – blandt andet når du vælger at etablere en popup-Facebookgruppe til din LIVE-streaming, hvor deltagerne har mulighed for at præsentere sig selv og sparre med hinanden.

Læs mere om dronefotografering
Mangler du en fotograf i Odense?
Videofotograf i Odense | Se mine videoproduktioner her

Sådan LIVE-streamer du sammen med mig – UDEN at du bliver flået!

Når du sender LIVE fra din virksomhed i forbindelse med et webseminar, et online møde eller i forbindelse med undervisning kommer det til at foregå i følgende steps, når du samarbejder med mig:

Før optagelse:

Vi aftaler, hvordan du gerne vil have udsendelsen optaget og afviklet. Her kan vi skabe et studie med lyd, lys og det antal kameraer, du ønsker, og som jeg klipper imellem under optagelsen.Det eneste, du skal sørge for, er en internetforbindelse.

Under optagelse:

Du og din virksomhed sender LIVE i det aftalte tidsrum, som sagtens kan strække sige over flere dage i forbindelse med seminarer. Under optagelse har jeg styr på al teknikken, så du udelukkende skal bruge kræfter på din formidling.Du kan både LIVE-streame direkte på din hjemmeside, på YouTube, LinkedIn og Facebook. Og uanset valg af platform har du mulighed for kun at sende LIVE til de seere, du inviterer indenfor eller som tilmelder sig.

Efter optagelse:

Vil du se udsendelsen igen eller dele den på jeres sociale medier – LinkedIn, Facebook, YouTube eller Vimeo?Imens du sender LIVE, optager jeg hele udsendelsen, som du får færdigproduceret til deling – eventuelt med logo, titler på oplægsholder, underlægningsmusik og lign. Du kan også sagtens få én til flere korte film klippet på baggrund af udsendelsen.

Er du nysgerrig på LIVE-streaming?

Har du spørgsmål, undrer du dig eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan jeg hjælper dig med at sende LIVE? Uanset, er du altid velkommen til at give mig et kald eller sende en mail.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

Jeg hjælper virksomheder med at opnår større synlighed og styrke i deres visuelle profil gennem billeder og film – og jeg hjælper også gerne dig!

Giv lyd, så tager vi en snak om din produktion.

Kontakt mig
Kontakt mig