[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_text]

Siden 2017  har jeg sammen med min partner in crime, klipper og art director, Sebastian Kerdil, løst filmopgaver for Copenhagen Concepts, som  blandet andet står bag MASH restauranterne og Bistro Sommelier.

Det blev til 3 korte film, der skulle præsenterer de 3 hoveder, som dagligt styrer slagets gang på MASH Odense. The Chef, The Host og The Bartender. En corporate film for hele kæden, samt en film til Bistro Sommelier i Düsseldorf i Tyskland.

Ocean Eleven inspireret film

Copenhagen Concepts Aps har haft fornøjelsen af at starte et samarbejde op med skerdil og fotograf Claus Lillevang gennem det sidste år. Opgaverne har været forskellige men udførelsen var den samme, TIDEN og KVALITETEN var NØGLEN.

Tilgangen til opgaverne er både analyserende og innovative, nye vinkler findes så der hele vejen, arbejdes proaktivt mod et mere effektivt forløb. Begge leverandører skerdil og fotograf Claus Lillevang bidrager til enhver tid positivt til et godt arbejdsmiljø mesteren har altid et smil på læben. Det er ikke alle og især os der forstå sig på video og film, men kommunikationen mellem parterne er så afgørende at vi følte os sikre og trygge i det arbejde de udførte.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og håber på et langt samarbejde med både Sebastian Kerdil og fotograf Claus Lillevang.​

Mikkel Glahn
Partner & Marketing Manager
Copenhagen Concepts

[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”5″ ][cs_element_image _id=”6″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”7″ ][cs_element_row _id=”8″ ][cs_element_column _id=”9″ ][cs_element_video _id=”10″ ][/cs_element_column][cs_element_column _id=”11″ ][cs_element_video _id=”12″ ][/cs_element_column][cs_element_column _id=”13″ ][cs_element_video _id=”14″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]