Alchemist - Rasmus Munk - Fotograf Claus Lillevang
Portrætfotografering i Odense - Portrætter til Microsoft - Fotograf Claus Lillevang
Thomas Rathsack - Fotograf Claus Lillevang
Portræt af Zididada - Jimmy Colding - Fotogarf Claus Lillevang.jpg

MEDARBEJDERPORTRÆTTER ​​

- Styrk din virksomheds profil

Sådan skaber gode portrætter engagement, identitet og tillid blandt dine medarbejdere og kunder.

Skarpe og troværdige medarbejderportrætter
skaber en bedre relation til dine kunder.

Medarbejderportrætter er en unik måde at præsentere dine medarbejdere og ikke mindst virksomhed på.

For at sikre et godt førstehåndsindtryk online er det afgørende at have gode, skarpe og troværdige portrætbilleder, og for den sags skyld også stemningsbilleder. Virksomhedens portrætter skal sende de rigtige signaler til den målgruppe, du ønsker at nå ud til.

Det er afgørende for din virksomhed, at have en hjemmeside og LinkedIn-profil, der giver et ægte billede af, hvem du og dine ansatte er. Medarbejderportrætter er en effektiv måde at opbygge tillid og skabe forbindelse til dine kunder.

Fotograf i Odense - Portrætfotograf - Claus Lillevang
Portræt af Medina

Et medarbejderportræt skal som det første vise virksomhedens ansigter til både nuværende og potentielle kunder, samtidig med at det tilføjer virksomheden personlighed og ægthed.

Min tilgang til at levere professionelle medarbejderportræt-fotos til mine kunder er at sikre, at alle medarbejdere er tilfredse med deres portrætfoto. Dette opnås ved at skabe en afslappet atmosfære og give den enkelte medarbejder den tid, der er nødvendig for at fremkalde et naturligt og godt udtryk.

Fordelen for virksomheden er tilfredse medarbejdere og en styrkelse af virksomhedens profil, da medarbejderne er mere tilbøjelige til at bruge portrætterne på sociale medier, som for eksempel LinkedIn.

Frederik Fetterlein - Fotograf Claus Lillevang
Medarbejderportrætter - Billeder af dine ansatte
Portrætter af medarbejer - Billeder af dine ansatte
Middelfart Sparekasse - Fotograf Claus Lillevang

Medarbejderfotografering - Step by step

En medarbejderportrætopgave starter altid med et forberedende møde enter fysisk eller online, hvor vi aftaler stil, form, ønsker og udtryk for medarbejderportrætterne, som vil blive skræddersyet til at matche virksomhedens visuelle udtryk og styrke virksomhedens image.

Forventning til fotografering:
Før vi går i gang, vil jeg gerne høre om jeres ønsker til stil, udtryk, baggrund m.m. Dette kan vi tage over telefonen, via mail eller ved et fysisk/online møde. Efterfølgende vil jeg sende jer en pris og detaljer for fotograferingen.

Selve fotograferingen:
Uanset om portrætterne skal tages på en location baggrund eller på en baggrundsrulle, vil processen være ens. Jeg sørger for opsætning af lys, trækker kabler, sætter computeren op og tager testskud. På denne måde vil jeg være klar til at tage imod jeres medarbejdere til selve fotosessionen.

Efter fotograferingen:
Når alle billederne er færdigfotograferede, vil jeg gå i gang med redigeringen. Alle billederne vil altid blive redigeret således at farver og kontrast passer sammen.  Billederne vil ligeledes blive beskåret til samme størrelse, så de ser ens ud på virksomhedens hjemmeside.

Levering af billeder:
Leveringstiden afhænger af projektets størrelse og omfang, men det typiske tidsrum er 2-10 dage. Jeg leverer altid billederne i digital form og i højeste opløsning. Derudover leverer jeg portrætbillederne i et mindre webformat, som passer til f.eks. LinkedIn. Hvis du skulle have behov for det, kan jeg naturligvis også levere rå-billederne.

Basic and Ally - Fotografering

I mine portrætter tilstræber jeg:

  • At give et ærligt og nuanceret billede af medarbejderen.
  • At billedet skal præsenterer medarbejderens funktion.
  • At medarbejderportrættet skal indholde relevante oplysninger.
  • At billedet skal være indbydende at se på.
  • At inkluder jeg visuelle elementer.
Fotografering hos Region Syddanmark | Foto Claus Lillevang

Medarbejderportrætter i din markedsføring
Der er mange gode grunde til at bruge portrætter af dine medarbejder i markedsføring.

For det første kan medarbejderportrætter give et menneskeligt touch til din virksomhed, hvilket kan skabe en følelse af tillid og nærvær hos dine kunder.

Medarbejderportrætter kan også være med til at give en følelse af personlighed og individuelle historier, hvilket kan være med til at gøre din virksomhed mere “likeable”  for dine kunder.

Portrætter kan være en effektiv måde at vise, hvem der arbejder i din virksomhed og hvad de står for. Dette kan være med til at skabe en følelse af ærlighed og transparens omkring din virksomhed, hvilket kan være med til at øge kundernes tillid til din virksomhed.

Endelig kan medarbejderportrætter være en effektiv måde at differentiere sig fra konkurrenterne på, da mange mindre virksomheder ikke bruger portrætter i deres markedsføring.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Claus i forbindelse med nye rekrutteringsbilleder. Han har været en utrolig god sparringpartner i forbindelse med photoshoot, redigering af billeder, og under hele planlægnings processen. Han arbejder professionelt og skaber gode rammer under et photoshoot så deltagerne slapper af.
Parya Salami – Carlsberg

professionelle medarbejderbilleder

Kontakt mig her - og lad os skabe noget fantastisk sammen!
Scroll to Top