En travl dag med mange bolde i luften

Film og interviews til Fonden for Entreprenørskab

 

Opgaven
De seneste år har jeg løst forskellige opgaver for Fonden for Entreprenørskab. Fonden står bland andet bag 
Danish Entrepreneurship Award, denne afholdes en gang om år, og jeg har billededækket den et par gang tidligere.
I år havde de brug for et større setup, hvor der var behov for flere fotografer. Jeg har i den forbindelse stået for booking, planlægning samt afvikling af andre freelance fotografer, fra mit netværk.

Fonden havde et stort ønske om at få klippet interviews under selve Awaden. Disse skulle bruges på sociale medier stort set, som de var optaget.
Derfor tog  jeg min tætte samarbejdes partnere, Sebastian Kerdil, med på opgaven. Sebastian er en troldmand når det kommer til redigering, color correction og animationer på film. Sebastians opgave var at redigere interviews, samt producere slideshow til storskærmene “on the fly” på dagen og klippe en stemningsfilm sammen efterfølgende.

En særlig tak for samarbejdet til
Grafikker og designer Sebastian Kerdil (skerdil.com) for de klipning, redigering, color correction og grafik til til mine klip.

Fonden-fotograf-odense

Top professionelle og kreative videofolk

” Claus Lillevang og Sebastian Kerdil hjalp os med videoproduktion ved Danish Entrepreneurship Award 2017.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Claus og Sebastian. De er velforberedte, engagerede og tager selvstændigt initiativ – en egenskab som er højt værdsat, når man kører et event med 7000 deltagere.

Vi fik lavet videooptagelser og -interviews på dagen og desuden klippet små film, som vi kunne bruge på sociale medier i løbet af dagen og efterfølgende en samlet stemningsfilm fra dagen. Nogle interviews var aftalt på forhånd, mens andre blev lavet spontant på dagen ved at finde nogle børn og unge, som var skarpe og ville fungere godt til interview.

Både Claus og Sebastian har været yderst professionelle at arbejde sammen med, kvaliteten af optagelser og redigering har været i top, og jeg giver dem derfor mine varmeste anbefalinger. ”

Venlig hilsen
Berit Bader Lemming, presseansvarlig i Fonden for Entreprenørskab.

 

without
https://clauslillevang.dk/wp-content/themes/carbon/
https://clauslillevang.dk/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clauslillevang.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Skiv din mail
off
off