Reklamefilm til MASH – Inspireret af Ocean’s Eleven

The Chef, The Host and The Bartender

 

Opgaven
Da det gamle in-sted igennem 90 år, Franck A genåbnede i Odense efter 5 lange år, som Jensens Bøfhus, fik The A team fra MASH Odense en idé. De ønskede at lave en lille serie film med en kærlig “Welcome Back” outro til netop Franck A.

Det blev til 3 korte film, der skulle præsenterer de 3 hoveder, som dagligt styrer slagets gang på MASH Odense. The Chef, The Host og The Bartender.
Alle film er inspireret af stemningen, musikken og grafikken fra 70’erne og Ocean’s eleven.

Tak for samarbejdet til
Designer Sebastian Kerdil (Skerdil.com) som har stået for instruktion, redigering, color correction og lyd.

Udtalelse

Copenhagen Concepts Aps har haft fornøjelsen af at starte et samarbejde op med skerdil og fotograf Claus Lillevang gennem det sidste år. Opgaverne har været forskellige men udførelsen var den samme, TIDEN og KVALITETEN var NØGLEN.

Tilgangen til opgaverne er både analyserende og innovative, nye vinkler findes så der hele vejen, arbejdes proaktivt mod et mere effektivt forløb. Begge leverandører skerdil og fotograf Claus Lillevang bidrager til enhver tid positivt til et godt arbejdsmiljø mesteren har altid et smil på læben. Det er ikke alle og især os der forstå sig på video og film, men kommunikationen mellem parterne er så afgørende at vi følte os sikre og trygge i det arbejde de udførte.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og håber på et langt samarbejde med både Sebastian Kerdil og fotograf Claus Lillevang.​

Mikkel Glahn – Partner & Marketing Manager

MASH - Odense - Claus Lillevang - Fotograf

without
https://clauslillevang.dk/wp-content/themes/carbon/
https://clauslillevang.dk/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clauslillevang.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Skiv din mail
off
off