Foto og film opgave i Danmark, Kina & Bangladesh

Fleksibel fotograf – fuld af nye idéer

 

Kunden
Scandlines historie går tilbage til 1872. Hvor det hele startede med etableringen af den første jernbane-færgeforbindelse, som var mellem Gedser og Warnemünde.
Meget er sket siden da, og i dag har Scandlines verdens største flåde af hybridfærger. De to sidste er hybridfærgerne mellem Gedser og Rostock, og det var disse to jeg skulle følge tæt i mere end to år. M/F Berlin og M/F Copenhagen er navnene på de nye færger, og jeg har fulgt dem fra skrog til færdige funktionsdygtige færger.

Opgaven
Timelapse film produktion af ombygningen over et år, som blev til over to. Samt pressebilleder hver måned i samme periode. Yderlig har jeg dækket indvielsen, som foregik i tyskland med billede og film, som blev brugt på diverse danske og udenlandske tv stationer.
Claus Lillevang - Odense - Natex

Udtalelse
”Samarbejdet med Claus er så nemt, fordi han altid er fleksibel, og får tingene til at lykkes. Han hjælper også ofte med idéer til vores kommunikation, fordi han kender virksomheden så godt. Samtidig er han rar og sjov at omgås. Og det gør jo bare alt nemmere. 
 
Hvis jeg står med en hasteopgave, kan Claus løse den nemt og hurtigt. Samtidig har han også altid et forslag til en bedre måde at løse opgaven på, for han vil gerne have, at tingene er gjort ordentlig. Han guider os ofte godt igennem noget, vi ikke selv ved så meget om.
 
Her bruger vi Claus til alt, vi kan, og han er en fast ekstern samarbejdspartner. Det er kun blevet bedre med tiden, for han kender virksomheden og vores ønsker til stil og standard. Derfor kan han altid ramme det, vi har brug for. 
 
Claus er altid fuld af gode idéer, som da han filmede vores fabriker i Kina og Bangladesh. Resultatet var meget professionel. Claus får os til at føle, at vi virkelig er med på beatet i vores visuelle kommunikation. 
 
Det bedste ved samarbejdet er Claus’ fleksibilitet. Han er altid meget tålmodig. Også når jeg ændrer mening og pludselig ønsker noget nyt eller andet, end det jeg først havde bedt om. Generelt er Claus enormt kreativ og kan se alt på en anden måde, end vi selv kan.”
 
Marianne Kristensen
Natex Of Scandinavia

Claus Lillevang - Odense - NatexClaus Lillevang - Odense - NatexClaus Lillevang - Odense - NatexClaus Lillevang - Odense - NatexClaus Lillevang - Odense - NatexKundecases - Natex

without
https://clauslillevang.dk/wp-content/themes/carbon/
https://clauslillevang.dk/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clauslillevang.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Skiv din mail
off
off