En travl dag med mange bolde i luften

Film og interviews til Fonden for Entreprenørskab

 

Opgaven
De seneste år har jeg løst forskellige opgaver for Fonden for Entreprenørskab. Fonden står bland andet bag 
Danish Entrepreneurship Award, denne afholdes en gang om år, og jeg har billededækket den et par gang tidligere.
I år havde de brug for et større setup, hvor der var behov for flere fotografer. Jeg har i den forbindelse stået for booking, planlægning samt afvikling af andre freelance fotografer, fra mit netværk.

Fonden havde et stort ønske om at få klippet interviews under selve Awaden. Disse skulle bruges på sociale medier stort set, som de var optaget.
Derfor tog  jeg min tætte samarbejdes partnere, Sebastian Kerdil, med på opgaven. Sebastian er en troldmand når det kommer til redigering, color correction og animationer på film. Sebastians opgave var at redigere interviews, samt producere slideshow til storskærmene “on the fly” på dagen og klippe en stemningsfilm sammen efterfølgende.

En særlig tak for samarbejdet til
Grafikker og designer Sebastian Kerdil (skerdil.com) for de klipning, redigering, color correction og grafik til til mine klip.

Fonden-fotograf-odense

Top professionelle og kreative videofolk

” Vi har brugt Claus Lillevang til en fotoopgave vedr. fotos til vores jobannoncer og rekrutteringsmateriale generelt. Claus fangede hurtigt vores ide, bidrog selv med konstruktive input undervejs og leverede rigtig gode billeder til den aftalte tid og pris. Claus er professionel, nem og behagelig at omgås, og modellerne virker afslappede. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Claus, og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde.”

Venlig hilsen
Hanne Graae, Rekrutteringskonsulent Koncern HR, Region Syddanmark

 

without
https://clauslillevang.dk/wp-content/themes/carbon/
https://clauslillevang.dk/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clauslillevang.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Skiv din mail
off
off