Testimonials

Scandlines

Teknisk og professional løsning

 

Fra sommeren 2014 til sommeren 2017 var Claus Lillevang fast tilknyttet Scandlines Danmark som fotograf for at dokumentere ombygningen af to nye hybridfærger på Fayard værftet i Lindø Industripark.

Dels ønskede vi en video, der kunne illustrere hele forløbet, og dels har vi haft brug for stillbilleder og video undervejs af blandt andet arbejdssituationer og opnåede milepæle.

 Til timelapsoptagelser fik Claus med kort varsel opsat kameraer, så det teknisk fungerede til at kunne optage fra samme vinkel igennem flere år.

Claus har altid vist alle faggrupper på værftet stor respekt, og fordi han er kommet jævnligt og har opbygget tillid, har han kunnet komme tæt på. Det har givet billeder og optagelser af arbejdssituationer og detaljer, der kan være vanskelige at få. 

 Helt overordnet har Claus været en rigtig god samarbejdspartner. Han leverer til tiden og altid på en nem måde. Desuden er han positiv og har altid forslag til at løse udfordringer”.

Anette Ustrup Svendsen
Head of Corporate Communications
Scandlines Danmark ApS

B&R Industriautomatisering

Professionel og pålidelig

 

For B&R Danmark har Claus skudt profilbilleder af alle ansatte samt foreviget virksomhedens bygninger udefra og kontoer indefra. Marie Zoffmann derfra udtaler:

”Claus er utrolig god at arbejde sammen med. Han tager styringen på dagen og viser, at han har overblik. Han arbejder professionelt og tager ansvar for opgaven. Han er yderst fleksibel og leverer hurtigt. Ikke mindst er det super flotte og ‘spot on’ billeder, Claus leverer til os. Jeg kan klart anbefale Claus til andre, der har brug for en pålidelig og super dygtig fotograf”.

Danske Slagtermester

Blev selvkørende internt

 

For en forretning med mange forskellige og skiftende produkter kan en professionel fotograf blive en dyr fornøjelse. Derfor hyrede Danske Slagtermestre Claus ind som sparringspartner i forhold til at få egne rammer til at kunne tage billeder og optage video af høj standard.

I dag er Danske Slagtermestre fuldstændig selvkørende, fordi Claus har hjulpet med fotostudie til produktbilleder og opbygning af køkken, hvor levende videoer af kokke i aktion med madlavning og anretninger bliver til.

Via undervisning og sparring fra Claus er Danske Slagtermestre i dag også i stand til selv at tage billeder og optage video af god kvalitet. Alt i alt er det en investering, der har givet massive besparelser.

Konceptrengøring

Video med skæve vinkler

 

I et marked med mange om buddet og produkter, konkurrenterne også har, handler det hele om at skille sig ud. Med den viden og indsigt i kundens ønsker har Claus skabt videoer for Konceptrengøring. Ejeren Jan Hansen siger:

”Claus har en fantastisk evne til at filme fra skæve vinkler og er en god sparringspartner i fremstilling af vores film”.

Region Midt

Rådgivning ud over rammen

 

”Claus sætter sig ikke kun ind i, hvad jeg har brug for. Han udfordrer mig også. Det er ofte, han rådgiver mig til en anden løsning, end jeg har bedt om. Ikke fordi han selv vil have mere ud af det, men fordi han ved, hvordan resultatet bliver bedst. Jeg stoler på hans professionelle råd, for det viser sig, at han har ret.

For mig er det trygt at have en samarbejdspartner, der selv har et godt netværk af samarbejdspartnere. Claus kender sine spidskompetencer og ved også, hvornår han skal hive andre med ind på opgaver. Han tager for eksempel gode optagelser med drone men ved også, hvornår det kræver et fly.

Det vigtigste er, at Claus er god til at lytte og forstå, hvad vi har brug for her. Det er især det, der gør ham til en vellidt samarbejdspartner. Men resultatet tæller selvfølgelig! Han er utrolig god til at levendegøre billeder – både stillfotos og video. Han er også god til at gennemføre og få små interviews med i film fra events.

Flere gange har Claus overrasket mig med sin evne til at levendegøre. Dokumentation af en konference er for eksempel sjældent spændende at se på, men Claus formår at skabe film, der får beskuerne til at ønske, de havde deltaget. Det er fordi, han både fanger den dynamik, der er på dagen, og få det rigtigt sat sammen”.

Per Bo Andersen
HR manager
Region Midt

Natex of Scandinavia

Fleksibel og fuld af nye idéer

 

”Samarbejdet med Claus er så nemt, fordi han altid er fleksibel, og får tingene til at lykkes. Han hjælper også ofte med idéer til vores kommunikation, fordi han kender virksomheden så godt. Samtidig er han rar og sjov at omgås. Og det gør jo bare alt nemmere. 
 
Hvis jeg står med en hasteopgave, kan Claus løse den nemt og hurtigt. Samtidig har han også altid et forslag til en bedre måde at løse opgaven på, for han vil gerne have, at tingene er gjort ordentlig. Han guider os ofte godt igennem noget, vi ikke selv ved så meget om.
 
Her bruger vi Claus til alt, vi kan, og han er en fast ekstern samarbejdspartner. Det er kun blevet bedre med tiden, for han kender virksomheden og vores ønsker til stil og standard. Derfor kan han altid ramme det, vi har brug for. 
 
Claus er altid fuld af gode idéer, som da han filmede vores fabrik i Kina indefra med droner. Det var en super god ide, og resultatet var meget professionel. Claus får os til at føle, at vi virkelig er med på beatet i vores visuelle kommunikation. 
 
Det bedste ved samarbejdet er Claus’ fleksibilitet. Han er altid meget tålmodig. Også når jeg ændrer mening og pludselig ønsker noget nyt eller andet, end det jeg først havde bedt om. Generelt er Claus enormt kreativ og kan se alt på en anden måde, end vi selv kan.”
 
Marianne Kristensen
Sælger
Natex Of Scandinavia

Telenor

Mere en 600.000 mennesker har set videoerne til Telenor

 

Som led i en kampagne hos Telenor var Claus ekspert på en artikelrække i BT samt videoer til avisens website.

Fokus var at dygtiggøre almindelige mennesker med interesse i foto og video, så portrætter af familien, hjemmevideoer og meget mere blev lettere at optage, selv på mobilen. Med Claus’ råd blev det lettere for enhver at få hjemmearbejde til at se professionelt ud.

Kampagnen var tilrettelagt af Berlingske Mediers reklamebureau Public Impact, hvorfra direktør Morten Asmussen udtaler:

”Claus er en energisk, kreativ og idérig person, der lytter og først er tilfreds, når kunden er det”

without
https://clauslillevang.dk/wp-content/themes/carbon/
https://clauslillevang.dk/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clauslillevang.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Skiv din mail
off
off