Produktfilm & kundecases til Trioworld

Levende billeder af løsninger for fremtiden

Hvordan filmer man en grøn løsning? Den opgave fik jeg, da svenske Trioworld hyrede mig til at lave en produktfilm over deres nyeste produkt Trioloop. Kort fortalt, designer Trioworld løsninger til en grønnere fremtid. Det svenske firma er Europas førende leverandør inden for innovative emballageløsninger.

Trioworld ønsker at gå forrest med en grøn tankegang om at genanvende mere, end vi gør i dag. Blandt andet ved at transformere plastaffald til brugbare produkter. Det lyder både ideelt og romantisk, men også udfordrende at skulle fremvise en igangværende proces i en fabrik. Derfor tog jeg glad imod opgaven og gik i gang.

For ligesom Trioworld altid ønsker at gøre lidt mere, så føler jeg også en pligt til at gå den ekstra mil. Vi anerkender begge to, at vores handlinger har en betydningsfuld virkning på fremtiden; Trioworld, fordi de skaber miljørigtige løsninger, mig, fordi jeg fortæller deres historie.

Afspil video om Produktfilm til Trioplast i Nyborg

Plastic er ikke sexet, men…

Det er ikke sexet at se på plastic, men jeg har forsøgt at udnytte mine bedste evner til at gøre filmen interessant, æstetisk og fascinerende. Trioloop er plast, som er lavet på genanvendt polyethylen og baseret på Trioworld mangeårige erfaringer til at kunne skabe allerhøjeste kvalitetsplast  med stabile egenskaber. Trioloop har nemlig samme kraftfulde stabilitet som fossilbaseret plast, men er til gengæld 100% bæredygtig.

Trioworld forpligter sig til at være innovative, og udvikler hele tiden nye løsninger. Ikke længe efter denne produktfilm var under udarbejdelse, blev jeg og min klipper/motion Designer, Sebastian Kerdil, også hyret til at filme deres nye produkt Triogreen. Triogreen er baseret på fossilfrit grønt polyethylen og et meget lille CO2-aftryk. Triogreen har ligesom Trioloop de samme værdifulde egenskaber som fossilbaseret polyethylen, og kan bruges i et stort omfang af film- og andre plastprodukter.

Når du vælger Triogreen i stedet for fossilbaserede filmplast, reducerer du CO2-aftrykket med op til 105%. Triogreen er certificeret af ISCC (International Sustainability% Carbon Certification).

Fascinerende og fængende film.

Det betyder rigtig meget for mig at få muligheden for at fremstille kompleksitet til forståelige, fascinerende og fængende film, som du husker. Det er ikke noget problem at skabe en film af noget, som allerede er visuelt indbydende og direkte passende til levende billeder. Det kunne være OL i gymnastik eller rejsereportager til eksotiske destinationer. Ligesom en journalist kan gøre ordene farverige og gøre den komplekse historie interessant og let at forstå, ligeså skal videofotografen komponere en film, der er spændende og veldefineret.Jeg sætter desuden enormt meget pris på at være med til at hjælpe virksomheder, der satser på fremtiden og tænker grønne løsninger for os alle sammen.

Faktisk beskæftiger Trioworld 1250 medarbejdere over hele verden, der hver dag arbejder på at udnytte vores ressourcer bedst med tanke på miljøet.

Uanset hvilken kompleks vision eller problemstilling du ønsker at skabe en film over, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg lover, at jeg finder en løsning, der passer til levende billeder.

Handlekraftig og actionfyldt fotograf.

Jeg har arbejdet sammen med Claus og hans team for komplet video- og fotoproduktion af flere omgange. Ud over at være blevet mødt med en altid professionel og positiv attitude – er jeg altid blevet udfordret på format, koncept og motiv. Alt i alt, har den super kompetente sparring og konstruktive dialog betydet at jeg altid har stået tilbage med et lidt anderledes, men altid endnu bedre resultat i sidste ende. Der skal lyde en varm anbefaling her fra og jeg ser frem til mange flere projekter Claus og hans team!

Christian Blæsbjerg OttesenHead of Marketing / Trioworld

Kontakt mig og høre mere om mulighederne med produktfilm

Scroll to Top