Reklamefilm med Medina

Jeg og klipper / Motion grafikker Sebastian Kerdil, var hyret ind af producer Maria Andreasdóttir til at skyde og klippe reklamefilm til den nye app, James Butler.
James Butler er et svar på fremtidens nye butler. Ideen er at samle alle leveringsservices i én app, og hvor brugeren kan forvente levering inden for en halv time.
Danmarks popdronning nr. 1, Medina har hovedrollen i alle fire reklamefilm.

Afspil video om Medina reklamefilm

Hvad siger produceren om reklamefilmen?

Medina synger ”Når intet er godt nok”
– og det var præcis mit udgangspunkt, da jeg fik min første opgave som producer for fire reklamefilm for en ny app med Danmarks popdronning som ansigt udadtil. Og dog – der er faktisk en, der er god nok til mine høje forventninger, og det var fotograf Claus Lillevang. Han var den første jeg kontaktede og eneste jeg ønskede til at skyde disse reklamefilm, og havde han desuden ikke fået lov til at sige nej.

Hvorfor Claus som videofotograf?

Fordi han år efter år udvikler sig og fortsætter med at imponere mig. Han er ikke stillestående i sit fag, og det er enormt vigtigt for mig, at der er tale om et menneske, der ikke bare kender sine muligheder fra A-Z med fra A-Å. Det er ikke ensbetydende med, at han ikke lytter til mine visioner og ideer, tværtimod – han gør dem bare bedre. Claus tænker i vinkler, som en Michelin-kok tænker i menuer: han er nyskabende, kreativ og leverer hver gang. Personligt synes jeg selv, at jeg er ret detaljeorienteret, men Claus har et falkeblik for at spotte det mindste, der er forstyrrende for linsen, ikke giver mening kronologisk eller logisk eller teknisk – og jeg kunne blive ved. Claus er et af de roligste mennesker jeg kender, og det er utrolig nemt og behageligt at have ham på set. Det betød også rigtig meget for mig, at det var en fotograf, der skabte en afslappende stemning, så alle inklusive Medina havde nogle fantastiske optagedage.

Handlekraftig og actionfyldt videofotograf.

Selv om han virker blid som et lam, så er han hurtig som en tiger. Det tyder på, at hans indre militærmand altid vil være i ham, for Claus er både handlekraftig og actionfyldt. For eksempel blev vi nødt til pludseligt at ændre location på en af optagedagene til en Zoom-dialog-scene, og det endte med at blive i min lejlighed, som slet ikke var forberedt på at der kom et filmhold forbi. Claus spurgte om jeg havde en værkstøjskasse, og fjernede lynhurtigt mit dørskilt, reparerede lige min dør samtidigt og pakkede kameraudstyret frem og var klar til go.

En af scenerne foregik i opgangen, hvor en skuespiller skulle ned og op flere gange – og scenen skulle tages om flere gange. Skuespilleren måtte holde flere pauser og måtte tørres af for sved på panden, men Claus sagde ikke en lyd, selvom han bar var iklædt et kæmpe arrangement af et tungt kamera, der var spændt fast på kroppen.

Det er ingen hemmelighed, at det var et puslespil og en stor opgave at få ansvaret for at sørge for, at Medina og hele crew skulle få en god oplevelse og at vi i fællesskab kunne levere fire, fabelagtige reklamefilm. Da brikken med Claus var blevet lagt, var jeg meget tryg og kunne bruge længere tid på at rekruttere andre til de forskellige opgaver, sådan et stort set-up kræver. Jeg er mere end tilfreds med resultaterne, og jeg ved, at jeg ikke kunne have gjort det uden Claus, som videofotograf.

Maria Andreasdóttir
Producer / Jamesbutler app

Scroll to Top