Videofotograf og filmproduktion
Du opnår større synlighed med video og film

Video og film er en velintegreret del af den måde, vi kommunikerer på. Den gode film taler til målgruppen på målgruppens præmisser og skaber grobund for relationer, der får kunder og samarbejdspartnere til at huske jer for alt det, I er. Som en fast del af virksomheders digitale aftryk, rummer mediet alt fra fortælling til forførelse. Det sætter scenen og løfter jeres visuelle kommunikation til nye højder.

Som film- og videofotograf producerer jeg blandt andet Corporate-film, Reklamefilm, Profilvideoer, Identitets-videoer, Produktfilm samt virale videoer. Uanset hvad, vi kalder dem, er fremtidens kommunikation intet uden videoer og film …

Kontakt mig

Kontakt mig

Del, sælg og bliv set med video til din virksomhed

YouTube er den næststørste søgemaskine efter Google, og salget hos webshops stiger markant, når video præsenterer produkterne frem for billeder. Video bliver delt på de sociale medier i langt højere grad end tekst. Ja, faktisk vil jeg sige, at det ikke er umagen værd at lave et post, hvis du ikke har en film eller et godt billede inkluderet.

Videofotograf med det bedste videoteam

Som fotograf har jeg et stærkt team af dygtige specialister, der hver især har sin spidskompetence. Det er fx speak, musik, lydeffekter, tekstforfatning, animationer, filmeffekter og redigering. Jeg kan derfor imødekomme både små og store opgaver.

For mig handler ethvert samarbejde om at skabe værdi og forbedringer. I processen er der derfor essentielt, at jeg lytter, udfordrer, fanger og eksekverer i forhold til de fundamentale budskaber, jeres virksomhed bygger på.

En god videofotograf kan løfte din visuelle kommunikation

En god video taler til din modtager på flere planer. Opbygningen, billederne, musikken, stemningen og speaken. Det hele skal spille sammen for at ramme rigtigt. Derfor kræver det flere kompetencer at gennemføre en professionel videoproduktion. Til gengæld bliver din visuelle kommunikation løftet til nye højder.

Video virker

 • Video tiltrækker
  – 85 % besøger website pga. video på sociale medier
 • Video skaber salg
  – op til 64 % stigning på webshops med video
 • Verdens næststørste søgemaskine er YouTube
  – så vær der

Vigtigt i videoproduktion

 • Vær kort og præcis
  – ét minut har mere power end tusind ord
 • Kommuniker klart
  – brug en tekstforfatter til manuskript og speak
 • Overrask og vær interessant
  – videoer bliver delt langt mere end ord