Vind fremtiden med film

SYNLIGHED - OMTALE - FORKLARING - VIRALT

Film i alle formater

Profilvideo, identitetsvideo, reklamefilm, virksomhedspræsentation samt erhvervsfilm, corporate videos, social media videos og virale videoer. Uanset hvad vi kalder det, er det her, fremtiden ligger.

 

Del, sælg og bliv set

YouTube er den næststørste søgemaskine efter Google, og salget hos webshops stiger markant, når video præsenterer produkterne frem for billeder. Video bliver delt på de sociale medier i højere grad end stillfotos.

Kort og klar formidling

Vil du vinde fremtiden, skal du tænke video ind i din markedsføring og i din kommunikation. Så enkelt er det egentlig. Video rammer både følelser og flere sanser, og derfor er et budskab lettere at formidle i video end via ord.

 

Video virker bedst

Ligesom al øvrig markedsføring og kommunikation hos din virksomhed, bør videoer naturligvis også var produceret professionelt og kreativt, så den har gennemslagskraft nok til at blive set, sælge og formidle. Og gerne blive delt også.

Sæt det bedste team

Den optimale produktion afhænger af dit ønske til resultat. Der er stor forskel på en skarp corporate video, en anderledes animationsvideo og en underholdende reklamefilm. Derfor er der også stor forskel på, hvem der er det bedste produktionshold bag. Der er videoer, jeg producerer alene, og der er dem, jeg har et større team bag. Det hele afhænger af dit behov.

 

Video løfter al kommunikation

En god video taler til din modtager på flere planer. Opbygningen, billederne, musikken, stemningen og speaken. Det hele skal spille sammen, for at ramme rigtigt. Derfor kræver det flere kompetencer at gennemføre en professionel videoproduktion. Til gengæld bliver din visuelle kommunikation løftet til nye højder.

Vælg form efter indhold

Hvis du har brug for en corporate identity video som visitkort for virksomheden er stemningen væsentlig. Skab også altid værdi for modtageren – kunder og samarbejdspartnere. Det samme gælder informationsvideoer om produkter og løsninger, hvor video er genialt til at gøre det komplekse enkelt, fordi videoer visuelt illustrerer, hvad det hele handler om.

 

Overraskelser bliver delt

Gode videoer får ofte et længere liv, end de egentlig var tiltænkt. Simpelthen fordi de bliver delt fra YouTube, Vimeo eller virksomhedens eget website på sociale medier som Facebook og Instagram. Det er ofte videoer med overraskelser indbygget eller med krystalklare pointer, der bliver set og delt. Så det er gode elementer at tænke ind i videoer med bredere budskaber.

Se video cases
Kontakt mig

Video virker

 • Video tiltrækker – 85% besøger website pga. video på sociale medier
 • Video skaber salg – op til 64% stigning på webshops med video
 • Pressemeddelelser med video integreret bliver oftere set og læst
 • Verdens næststørste søgemaskine er YouTube – så vær der

 

Vigtigt i videoproduktion

 • Vær kort og præcis – ét minut har mere power end tusind ord
 • Skab værdi for din modtager uanset hvad dit budskab er
 • Kommuniker klart – brug en tekstforfatter til manuskript og speak
 • Overrask og vær interessant – videoer bliver delt mere end ord

Video skaber forretning

 

I gang med video

De bedste produktioner kræver forberedelse. Ved et møde får får vi afklaret din virksomheds behov og afstemt forventninger. Du kan selv komme med idéer eller ønsker. Jeg kan komme med et oplæg baseret på min indsigt og erfaring. Vi kan også tilrettelægge i fællesskab.

 

Planlægning og produktion

Efter vores møde kommer jeg med oplæg til storyboard og afvikling. Ved større opgaver lægger jeg en produktionsplan og sætter det bedste team til opgaven. Udstyr følger med til alt fra korte håndholdte til årelange optagelser, som en time lapse video kræver.

 

Alt er muligt

 • Optagelser fra luften bruger jeg drone eller helikopter til
 • Modeller eller masser af statister skaffer jeg efter behov
 • Styling for et perfekt look får jeg altid en make-up artist til
 • Speak med interessant indhold er tekstforfatter garanti for

 

Brug alle kanaler til din video

Alt for ofte ender videoer bare på virksomhedens hjemmeside. Få din video ud og leve, så den skaber værdi. Jeg leverer altid videoer digitalt i fuld HD, så de er klar til at blive lagt på din virksomheds hjemmeside, YouTube- eller Vimeo-kanal, Facebook-side, LinkedIn-side eller andre sociale medier. Jeg leverer også gerne videoer som reklamefilm til tv og biograf.

 

Lad din video skabe værdi

Video er en investering, der skal skabe værdi for din virksomhed. Læg altid link til din nyeste video i din signatur, så den bliver set og gerne også kommenteret. Måske endda skrevet om af bloggere og medier.  Er du rigtig heldig, går den viralt. Det gjorde min egen reklamevideo fra 2013, der blev set og delt af mere end 400.000.

Video step-by-step

 

Planlægningsmøde

Vi mødes og taler dine ønsker og idéer igennem. Jeg bidrager med idéer og feedback ud fra min erfaring med videoproduktion. Herefter udarbejder jeg et kreativt oplæg til videoen.

 

Luftoptagelse fra helikopter

Med specialudstyr til luftoptagelser i HD og 4K kvalitet kan jeg filme både udendørs og indendørs, og fra blot få centimeter over jorden til flere hundrede meter over jorden.

 

Specialredigering og -effekter

Værktøjer og teknikker under videooptagelserne kan få din video til at skille sig ud, ligesom jeg kan lægge ekstra effekter ind i redigeringsfasen. Lad os vende idéer. Alt er muligt.

 

Professionel tekstforfatter

Har du et komplekst produkt, vil præsentere din virksomhed optimalt eller har vigtige budskaber, er klar kommunikation altafgørende, og vi sætter en tekstforfatter i gang.

 

Professionel speaker

Din video fremstår professionel og seriøs med en professionel speakeren, der kan ramme den tone og stemning, du ønsker. Vi kan hyre en skuespiller eller bruge en speaker i mit netværk.

 

Promovering af videoen

Overvej hvordan din film skal ud. Lad os lægge den på YouTube eller Vimeo. Linke til den i din signatur. Udsende en pressemeddelelse. Lægge den på sociale medier. Sende til bloggere.

without
https://clauslillevang.dk/wp-content/themes/carbon/
https://clauslillevang.dk/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clauslillevang.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Skiv din mail
off
off