Videofotograf & Filmproduktion

Del, sælg og bliv set med video

YouTube er den næststørste søgemaskine efter Google, og salget hos webshops stiger markant, når video præsenterer produkterne frem for billeder. Video bliver delt på de sociale medier i langt højere grad end tekst. Ja, faktisk vil jeg sige, at det ikke er umagen værd at lave et post, hvis du ikke har en film eller et godt billede inkluderet.

Lad mig sætte filmholdet

Jeg har et stærkt team af dygtige specialister, der hver især har sin spidskompetence inden for videoproduktion. Det er fx speak, musik, lydeffekter, tekstforfatning, animationer, filmeffekter og redigering. Jeg kan derfor imødekomme både små og store filmopgaver.

For mig handler ethvert samarbejde om at skabe værdi og forbedringer. I processen er der derfor essentielt, at jeg lytter, udfordrer, fanger og eksekverer i forhold til de fundamentale budskaber, jeres virksomhed bygger på.

Løft din visuelle kommunikation med film

Som videofotograf, skyder jeg gode videoer, som taler til din modtager på flere planer. Opbygningen, billederne, musikken, stemningen og speaken. Det hele skal spille sammen for at ramme rigtigt. Derfor kræver det flere kompetencer at gennemføre en professionel videoproduktion. Til gengæld bliver din visuelle kommunikation løftet til nye højder.

Film og videoproduktion, som virker:

Video tiltrækker:
– 85 % besøger website pga. video på sociale medier.
Video skaber salg:
– op til 64 % stigning på webshops med video.
Verdens næststørste søgemaskine er YouTube:
– Så vær der.
Vær kort og præcis:
– ét minut har mere power end tusind ord.
Kommuniker klart
– brug en tekstforfatter til manuskript og speak.
Overrask og vær interessant:
– videoer bliver delt langt mere end ord.

Videofotograf i Odense og København
Scroll to Top