Film & Videofotograf

Videoproduktion til virksomheder

Del, sælg og bliv set med video

YouTube er den næststørste søgemaskine efter Google, og salget hos webshops stiger markant, når video præsenterer produkterne frem for billeder. Video bliver delt på de sociale medier i langt højere grad end tekst. Ja, faktisk vil jeg sige, at det ikke er umagen værd at lave et post, hvis du ikke har en film eller et godt billede inkluderet.

Lad mig sætte filmholdet

Jeg har et stærkt team af dygtige specialister, der hver især har sin spidskompetence inden for videoproduktion. Det er fx speak, musik, lydeffekter, tekstforfatning, animationer, filmeffekter og redigering. Jeg kan derfor imødekomme både små og store filmopgaver.

For mig handler ethvert samarbejde om at skabe værdi og forbedringer. I processen er der derfor essentielt, at jeg lytter, udfordrer, fanger og eksekverer i forhold til de fundamentale budskaber, jeres virksomhed bygger på.

Løft din visuelle kommunikation med film

Som videofotograf, skyder jeg gode videoer, som taler til din modtager på flere planer. Opbygningen, billederne, musikken, stemningen og speaken. Det hele skal spille sammen for at ramme rigtigt. Derfor kræver det flere kompetencer at gennemføre en professionel videoproduktion. Til gengæld bliver din visuelle kommunikation løftet til nye højder.

FAQ om video:

Som fotograf får jeg ofte de samme spørgsmål fra kunder, som ønsker at bruge mig til film eller billeder. Derfor har jeg valgt at samle dem her som en FAQ (Frequently Asked Questions )
Skulle du dog, ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Film og videoproduktion, som virker:

Video tiltrækker
– 85 % besøger website pga. video på sociale medier.
Video skaber salg
– op til 64 % stigning på webshops med video.
Verdens næststørste søgemaskine er YouTube
– Så vær der.
Vær kort og præcis
– ét minut har mere power end tusind ord.
Kommuniker klart
– brug en tekstforfatter til manuskript og speak.
Overrask og vær interessant
– videoer bliver delt langt mere end ord.

Videofotograf i Odense og København

Inden selve optagelserne er det næsten obligatorisk at sikre, at der er ryddet godt op. Det lyder banalt, men kameraet fanger alt, og jeg oplever desværre ofte, at oprydning forud for en optagelse er blevet undervurderet.

Få styr på dette ind filmproduktion:Sørg for, at f.eks. et skrivebord er rent og pænt, fjern gule post-its og papirbunker, tøm skraldespanden på kontoret og eventuelt kom nye friske blomster i vaserne. Informer dine medarbejdere om optagelsesdagen(e), og planlæg med dem om eventuelle statistroller.

Undgå produkter med store logoer, som ikke er dine egne, mens vi optager. Forberedelserne minder en hel del om en gæstemiddag, hvor du er vært. Der skal se fint og indbydende ud, inden gæsterne kommer – og optagelserne.

Det er beklageligvis ikke et spørgsmål, jeg på stående fod kan svare på. Det kommer nemlig an på rigtig mange faktorer at prissætte en virksomhedsfilm. Det kan sammenlignes med spørgsmålet om, hvad en bil koster. Det vil naturligvis komme an på mærket, modellen, udstyret, alderen, finansieringen, kørte kilometer osv. Det samme gælder når jeg skal prissætte en film.

Mere en bare optagelserne. Udover selve optagelserne er der mange opgaver forbundet med en produktion, som skal uddeles. Har jeg f.eks. ansvar for manuskript eller speak, storyboard, tidslinje, lysopsætning mm? Skal der hyres en stylist, skal statister eller skuespillere optræde i videoen eller skal en lydmand assistere? Har I en klipper og grafiker til postproduktion, og hvad med lydeffekter? Skal videoen leveres til TV eller til sociale medier?

Jeg har erfaring med at tage hele ansvaret for produktionen, og kan også blive hyret ind som ét element i en stor opgave.

Scroll to Top