Gode billeder styrker dig og din virksomhed

– Skab synlighed med profesionelle billeder

Billeder styrker budskabet, de skaber opmærksomhed og gør din virksomheds profil skarp! Uanset hvor, du viser din virksomhed frem, betyder kvaliteten af jeres billeder alt. Det gælder både på jeres website og i shoppen. På jeres sociale medier. På LinkedIn. Og på tryk. Det er her, du præsenterer jeres produkter, medarbejderne og atmosfæren. Det er her, virksomhedens professionelle udtryk bliver visualiseret – og det er hér, jeg kommer ind i billedet.

I samarbejde med mig får du og din virksomhed et fuldendt udtryk, der fremhæver det fundament og den rød tråd, jeres visuelle profil bygger på.

Kontakt mig
Kontakt mig

Pressebilleder skaber synlighed

Bruger du medierne som en del af virksomhedens kommunikationsstrategi, er gode pressefotos guld værd. Jo bedre billeder, du kan levere til pressen, jo mere spalteplads får du i de trykte medier. Glem de kedelige billeder og tænk i portrætter og pressebilleder, der viser noget om, hvad du og virksomheden står for.

Billeder og film fra konferencer og events

Reportager i billeder og videoer fra virksomhedens events, workshops, seminarer, kurser eller kick off’s synliggør jeres aktiviteter. En grundig redigering sikrer, at det bedste fra dagen står skarpt og giver et resume af oplevelsen til gavn alle. Både for dem, der deltog og for dem, der ikke gjorde.

Sikker smag for billedestil

Billedstil og smag er lige så forskellig som fotografer. I vores samarbejde er det mit mål, at hvert billede skiller sig ud! At det fortæller en autentisk historie og viser motivet med et tvist. Og for at opnå det udtryk, du ønsker at vise, leger vi med alt fra lyssætning og vinkling til baggrund og location.